Cooking class on Lake Orta…an unforgettable experience


Posted on 22nd December, by Hotel Villa Crespi in eventi. No Comments

Cooking class on Lake Orta…an unforgettable experience

The secrets of a starred Restaurant revealed with fun and simpleness…Cooking class on lake Orta

Spending time cooking is not only the daily duty of mothers and women, not only the Christmas meal, not only a candlelight dinner with one’s lover or a birthday but it is as well a refined art, a passion and a game.
It means to mix ingredients, colours, flavours, to know how to do it, to realize dishes in order to involve and excite both the cook and the eater. Step by step it is possible to prepare delicious recipes and to improve culinary skills.
Nowadays we read culinary guides, we watch programmes on TV, we ask grandmothers for recipes, we discuss on the internet, we listen to radio programmes about this argument… so, why do not attend a special cooking class?
A cooking course in Villa Crespi is an interesting, amusing and exciting experience. Why don’t you make the most of this possibility of visiting one of the most well renowned kitchen? Our group of young and prepared cooks is ready to show and explain how to prepare some of the historical recipes of the Restaurant taken from the innovative mediterranean cuisine of Chef Cannavacciuolo. Spend two hours in a friendly environment, learn the recipes and the tricks to realize perfect meals to surprise your friends, your family and loves.
At the end, you will say
“Wow, I cooked a gourmet appetizer, a main course a dessert… I did it by myself…”

Play, invent, have fun…





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



La Nostra Filosofia

...il Mediterraneo, in visita al lago, s'innamorò delle Alpi e decise di portar loro in dote i suoi preziosi sapori... Antonino Cannavacciuolo Grand Chef Relais & Chateaux

La fondazione Calderara: il museo d’arte sul lago d’Orta

La fondazione Calderara nacque il 10 gennaio 1979 per volontà del pittore Antonio Calderara che già ancora quando era in vita decise di aprire...

Il gorgonzola novarese

Il formaggio Gorgonzola è sicuramente ciò che possiamo definire “orgoglio Italiano”; un prodotto d’eccellenza con una forte identità culturale, tipico del nord, riconosciuto dall’Unione...

Il cachemire e il tessile attorno al lago d’Orta

Nella zona della Valsesia sono numerose le aziende specializzate nel cachemire e nei tessuti di lusso. A guidare queste realtà un unico denominatore comune:...

Laveno e il suo presepe sommerso

Nel comune di Laveno Mombello, situato in un’insenatura del Lago Maggiore con vista suggestiva sulle isole Borromee e sull’intera catena del Monte Rosa, è...

La montagna tra i due laghi: il Mottarone

Con i suoi 1.491 metri d’altitudine, il Mottarone divide il Lago d’Orta dal Lago Maggiore ed è per questo conosciuto come la montagna dei...

Villa Crespi in GQ Usa

A member of Relais & Chateaux, Villa Crespi is so much more than a luxury hotel lying above Orta, the most romantic of all...

La grappa novarese

Presso il Relais et Chateaux Villa Crespi organizziamo visite private e per piccoli gruppi alla Casa Francoli di Ghemme, per far conoscere ai nostri...